Facebook PageView
Program de Slabit Start 2018-04-01T08:22:42+03:00

Oferta  Pachet lunar START WK 4-12+2 A

START LA MISCARE!

E timpul sa fii din nou in forma. Sus nivelul la buna dispozitie

Ce ofera?

Pachetul   START  consta in oferirea unui seminar de nutritie  si a 12(douasprezece)  sedinte de antrenament de baza la care se vor adauga GRATUIT inca 2(doua) sedinte  de antrenament ALTFEL. Fiecare  sedinta de antrenament va dura 45 de minute.

 Seminarul de nutritie

Seminarul de nutritie in baza caruia va fi construita dieta personalizata a fiecarui participant, este oferit inainte de inceperea efectiva a ciclului de 12(douasprezece) sedinte de antrenament. Deoarece dieta personalizata, in combinatie cu programele de antrenament au un rol esential in succesul programului, respectiv pierderea numarului  dorit de kilograme, prezenta la seminarul de nutritie este o conditie obligatorie pentru accesarea bonusurilor de loialitate incluse in  pachetul START.

Sedintele antrenamentului de baza

Durata intregului program este de 4 (patru) saptamani consecutive.  Cele 12(douasprezece) sedinte de antrenament vor fi impartite  in mod egal, cate 3(trei) in fiecare din saptamanile care constituie programul lunar.

 Pentru cei care isi doresc si mai multe sedinte de antrenament

Promotorii programului ofera, GRATUIT  inca 2 (doua) sedinte de antrenament ALTFEL fata de cele 12(douasprezece) sedinte de baza tuturor celor care doresc sa munceasca mai mult in atingerea obiectivelor personale.

Pentru cine?

Programul START a fost special gandit pentru a se adresa tuturor persoanelor care doresc ca intr-o perioada foarte  scurta de timp sa scape de kilogramele in exces si care, de–a lungul timpului au mai incercat atat diverse metode de slabit cat si programe nutritionale ,dar ale caror rezultate nu au produs efectele promise.

Iata de ce, specialistii nostri au gandit  si pus in practica pentru dumneavoastra cea mai buna combinatie  dintre  un set de exercitii care  va antrena si tonifia  toate grupele musculare ,pe de o parte  si principiile de baza ale unei diete sanatoase dar sustenabile pe termen lung, pe de alta parte.

Pretul serviciilor

Pachetul  START are un pret de 569RON , inclusiv TVA.Pentru a intra in posesia pachetului START  clientul va achita  contravaloarea pachetului cu card , cash sau prin ordin de plata.

Conditii de acordare a bonusurilor

Fiind gandit ca un program care cere atat dezvoltarea unor abilitati fizice precum si intelegerea rolului jucat de o dieta sanatoasa si sustenabila, promotorii Pachetului START au gandit si un sistem de bonusare care rasplateste atat performanta obtinuta de dumneavoastra  cat si loialitatea fata de modul de viata promovat de brandul nostru.

Sunt acordate tuturor clientilor care la sfarsitul programului vor fi reusit sa slabeasca fata de masuratorile initiale realizate la inceputul programului urmatoarele kilograme:

1) Pentru toti clientii care reusesc sa slabeasca intre 3-4 kg – acestia vor fi recompensati cu 1(una) sedinta gratuita, cu conditia respectarii  conditiilor mentionate la sectiunea. ,,Conditii de acordare a bonusurilor’’.

2) Pentru toti clientii care reusesc sa slabeasca mai mult de >4 (patru) kg – vor fi recompensati cu 2 (doua)  sedinte gratuite, cu conditia respectarii  conditiilor mentionate in sectiunea ,,Conditii de acordare a bonusurilor’’.

La terminarea programului, toti participantii vor primi cate o diploma de participare, indiferent de rezultatele obtinute.

Promotorii programului ofera, GRATUIT  tuturor celor care doresc sa munceasca mai mult in atingerea obiectivelor personale inca  2 (doua) sedinte de antrenament ALTFEL, care se vor adauga astfel celor 12 (douasprezece) sedinte  de baza.

Aceste tipuri de bonusuri spre deosebire de bunusurile de performanta, rasplatesc implicarea dumneavoastra in promovarea unui mod de viata sanatos si dinamic.

Astfel:

Bring a Friend

1) Oferirea a 3 (trei)  sedinte gratuite, pentru semnarea  unui contract de catre o persoana recomandata de dumneavoastra.Aceste sedinte se pot adauga  fie la pachetul deja achizitionat sau dupa caz,la achizitionarea unui alt pachet din gama Well Being.

2) Oferirea a 16 (saisprezece)  sedinte gratuite la care se adauga un cadou surpriza , pentru semnarea  a 5 (cinci) contracte de catre  persoane recomandate de dumneavoastra intr-un interval maxim de 4(patru) saptamani. Aceste sedinte se pot adauga fie la pachetul deja achizitionat sau dupa caz la achizitionarea unui alt pachet din gama Well Being.

Bring your family

1) Oferirea  a 7 (sapte) sedinte gratuite pentru semnarea a 2 (doua) contracte cu rude de gradul intai si doi ( frati, surori sau parinti). Aceste sedinte se pot adauga fie la pachetul deja achizitionat sau dupa caz la achizitionarea unui alt pachet din gama Well Being.

2) Oferirea  a 8 (opt) sedinte gratuite pentru semnarea a 3 (trei) contracte cu rude de gradul intai si doi ( frati, surori sau parinti). Aceste sedinte se pot adauga fie la pachetul deja achizitionat sau dupa caz la achizitionarea unui alt pachet din gama Well Being.

3) Oferirea  a 10 (zece) sedinte gratuite pentru semnarea a  mai mult de 3 (trei) contracte cu rude de gradul intai si doi ( frati, surori sau parinti). Aceste sedinte se pot adauga fie la pachetul deja achizitionat sau dupa caz la achizitionarea unui alt pachet din gama Well Being.

Conditii de acordare a bonusurilor

Pentru acordarea bonusurilor, de performanta clientii trebuies sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

1) Sa participle la seminarul de nutritie;

2) Bonusurile de performanta obtinute ca urmare a participarii in oricare din programele de slabit  START, POWER si PRO  sunt valabile numai pentru  achizitia  unuia dintre programele  din gama Well Being, respectiv Soft SILVER sau SOFT GOLD si COMPLETE 36 sau COMPLETE 48.