Facebook PageView
Programul de fitness Performance 2018-09-24T09:39:44+03:00

Ce este pachetul Performance ?

Pachetul Performance este rezultatul experientei noastre de peste 10 ani practicarea  sportului de inalta  performanta fiind gandit sa va ofere ABILITATI UNICE  in dorinta voastra de a va cunoaste si  depasi propriile  limite fizice si bariere psihice.

De ce este diferit Pachetul PERFORMANCE?

In primul rand  pachetul PERFORMANCE iti ofera sansa sa intelegi rolul unic pe care il joaca MEMORIA MUSCUALARA in pastrarea si tonusului muscular.In al doilea rand, vei intelege de asemena de ce cresterea graduala a combinatiei intensitate-,volum-numar de repetari, este critica in adaptarea organismului tau la   provocarile fizice si mentale la care.In sfarsit, vei intelege rolul  extraordinar pe care il are respiratia in cresterea performantei sportive si a concetrarii pe termen lung.

Ce ofera pachetul Performance ?

O experienta unica de-a lungul a 8 saptamani de antrenamente intense. In acesta perioada, vei parcurge alaturi de noi cele  4 Module, INDUCTION,TRX & BANDS FIT,BUILDING MASTER,CHALLENGE ce impreuna, formeaza pachetul de servicii PERFORMANCE adica, in total 24 de sedinte  de antrenament fiecare cu durata de 50min. Ce inseamna concret acest lucru? Iti promitem ca peste 80% dintre exercitiile pe care le vei executa nu se regasesc in nici unul dintre pachetele de slabit  sau tonifiere. Structura celor 4 module este urmatoarea:

1.INDUCTION-in total 3 sedinte din care

     Light -1 sedinta

     Moderate -1 sedinta

     Hard-1 sedinta;

2.TRX & BANDS FIT-in total 9 sedinte din care

     Light -3 sedinte

     Moderate -3 sedinte

     Hard-3 sedinte;

3.BUILDING MASTER-9 sedinte in total din care

     Light -3 sedinte

     Moderate -3 sedinte

     Hard-3 sedinte;

4.CHALLENGE3 sedinte in total din care

Hard- 3 sedinte.

Am mers si mai departe si  am gandit pentru tine atat cea mai eficienta combinatie  intensitate-,volum-numar de repetari cat si ca aceasta sa CREASCA GRADUAL, astfel incat mintea si corpul tau sa raspunda perfect provocarilor. Cu alte cuvinte, in sub-modulul LIGHT te vei acomoda cu noile exercitii dar si  cu cerintele de executare corecta a acestora, continuand apoi cu submodulul  MODERATE in care combinatia intensitate-volum –repetari  se va modifica semnificativ. De abia acum, dupa ce vei fi parcurs sub modulele LIGHT SI MODERATE vei fi perfect pregatit  fizic si mental sa faci fata super-provocarilor din  sub-modulul HARD.

  3.1 Modulele INDUCTION si TRX & BANDS FIT, sau cum sa descoperi adevarata provocare a exercitiilor executate cu propriul corp

In modulul Induction- de-a lungul celor 3 sedinte de antrenament ne-am propus sa facem primul pas in a te invata importanta memoriei musculare precum si a rolului pe care aceasta o are in pastrarea  pe termen lung a tonusului fizic si mental.Te asiguram ca vei intelege  care este secretul ce sta in spatele  formei  fizice extraordinare pe care o au fostii mari atleti, chiar daca au renuntat de mult timp la activitatea competitionala.Alternativ, vei intelege de ce marii sportivi reusesc sa intre imediat in forma fizica dupa pauzele/ off season competionale.

Te vom invata de asemenea importanta elasticitatii musculare si a posturii.

In plus, vei primi indicii despre exercitiile pe care urmeaza sa le executi in modulul urmator,  respectiv TRX & BANDS FIT.

Modulul TRX & BANDS FIT-9 sedinte de antrenament.

Asa cum sugereaza si numele in  cadrul acestui modul  dificultatea exercitilor va creste creste gradual. In primul rand, exrcitiile cu propriul corp invatate in modulul INDUCTION se vor diversifica, concomitant cu cresterea intensitatii si a numarului de repetari.

Cu toate ca primele 3 sedinte vor fi in in modul LIGHT,  veti simti o crestere substantiala atat in intensitate cat si in volum  fata de exercitiile effectuate in modulul anterior.

Sedintele 4-6  ce vor fi executate in sub modul MODERATE vor adauga un plus semnificativ in ceea ce priveste combinatia intensitate-volum numar de repetari.

Ultimele 3 sedinte vor fi executate in regim HARD.In acest submodul intensitatea, volumul , numarul exercitilor si al repetarilor vo fi  la nivel maxim.Pauzele intre repetari vor fi in continuare mici pentru a asigura deficitul de oxygen necesar si pentru a fi siguri, ca fiecare fibra musculara a corpului tau va fi parte a a efortului fizic intens.

Modulul CHALENGE va fi ultima piesa din acest puzzle de exercitii, repetari, forta exploziva si elasticitate musculara..Toate cele trei antrenamente ce compun acest ultim modul vor fi executate in regim HARD. Chiar daca nu iti putem dezvalui mai multe despre ce ti-am pregatit in aceste trei zile, te asiguram ca totul va fi ,,WOW’’.

4.Detalii inscriere program:

Numar cursanti -16

Data  si ora  inceperii programului: Luni 1 Oct , ora 18.30 sau 19.30

Pret de lista pachet-1.299 ron.

Pret promotional -30%- 900 ron intre Luni 27 August- Sambata 8 Sept.

Modalitati de achitare si alte detalii de plata:

-avans 60%, adica 540 ron pna pe data de 10 sept.

-rest de plata, rata 1-460 ron pna pe data de 30 Sept.

, cash card sau direct in contul nostrum bancar

Cum te inscrii:

Telefonic la: 0770.587.145 sau 0770.549.040

Nu uita! Ultima zi in care te poti inscrie si achita avansul  de 60% este sambata 8 Septembrie 2018.