Facebook PageView

Povestea incepe asa…

Povestea incepe asa: Cristi politist, Mihaela economist.

Suna ciudat, insa de aici a pornit totul. Intre timp, ne-am orientat catre altceva, spre o noua profesie in care am simtit ca ne regasim.

Cristi a ajuns să îşi lase meseria de poliţist pentru a profesa în domeniul Fitnessului! A fost o decizie asumata si poate riscanta pentru multi dintre noi, insa munca, sacrificiile si pasiunea l-au transformat dintr-un poliţist GRAS in omul de pe coperta MEN’S HEALTH! El a fost desemnat antrenorul de top al Romaniei in 2016 la concursul organizat de revista Men’s Health – Next Top Trainer.

Mihaela a facut contabilitate, insa in 2014 l-a cunoscut pe Cristi in sala de fitness si impreuna au decis sa continue in lumea sportului.

Medaliile câştigate la Campionatele Naţionale de Fitness şi Culturism, activitatea noastră, aparitiile media(reviste: Slab sau Gras, Men’s Health, Cosmopolitan, Femeia, Shape), TV(Vorbeste Lumea) si aprecierea oamenilor sunt doar câteva dintre realizările noastre pentru care suntem extrem de fericiţi!

Scopul nostru este sa inspiram oamenii catre un stil de viata sanatos, pentru ca stim ce inseamna sa pornesti de la zero, dintr-un punct in care totul pare ca merge impotriva ta.

Am adunat toata experienta noastra acumulata de-a lungul anilor, si am conceput programele de antrenament si nutritie Level Up pentru a iesi in intampinarea tuturor, in functie de scop, nivel de pregatire, probleme de sanatate, preferinte, program etc.

 

 

 

By | 2017-09-17T17:17:24+02:00 mai 12th, 2015|Cardio, Fitness|0 Comments

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.