Un altfel de concept și o altfel de sala!

Transpiră, zâmbește, bucură-te, repetă! 

Clasele noastre sunt concepute pentru a arde grăsimea corporală, tonifia musculatura și nu in ultimul rând, pentru a fi distractive, intr-un mediu prietenos.

Alege-ți tipul de abonament care ți se potrivește și hai să descoperi cât de ușor este să ajungi în cea mai bună formă a ta!

Vezi abonamentele

Ce tipuri de antrenamente oferim?

Antrenamentele noastre sunt antrenamente de grup, ce se desfașoară sub supravegherea antrenorilor, timp de 45 minute. Exercițiile și greutătile îți sunt adaptate în funcție de condiția fizică, la fel și in cazul unei probleme de sănătate.
Fiind antrenamente de tip HIIT (High Intensity Interval Training), se lucrează cu propria greutate a corpului, precum si cu alte accesorii: TRX, sanii cu greutăți, sfori, mingii cu nisip, kettlebell-uri, biciclete aero, rowere și multe altele.
Toate acestea, te vor ajuta să slăbești și în același timp să te tonifiezi.
In funcție de rezultatul dorit, găsești la noi antremamente pentru slăbit (Weight Loss), tonifiat (Well-being) dar și antrenamente mai solicitante (Performance).

Ce  îți  propunem ?

Te așteptăm cu drag la LevelUp, unde poți beneficia de o ședință gratuită pentru a-ți face o părere despre antrenamentele noastre!

În plus, la achiziționarea oricărui abonament, iți oferim GRATUIT prima evaluare TANITA și acces la grupurile noastre de Facebook.