Facebook PageView
Sala de Fitness LevelUp 2018-07-01T16:50:14+03:00

Sala de Fitness LevelUp este speciala prin antrenamentele de grup desfasurate si prin specificul programelor de slabit si tonifiere. De asemenea bonusurile de fidelitate si performanta, puse la dispozitia clientilor, sunt un plus pentru sala LevelUp.

Programele salii de fitness LevelUp incep cu o consultatie specializata cu unul din antrenori. In cadrul acesteia participantii le impartasesc obiectivele in materie de slabit, tonifiere si alimentatie. In urma consultatiei primesc sfaturi avizate de la specialistii LevelUp cat si recomandari pentru alegerea programului de fitness potrivit.

Cui se adreseaza sala de fitness LevelUp?

  • Tuturor celor care isi doresc ca intr-o perioada foarte scurta de timp sa scape de kilogramele in exces;
  • Cei care de–a lungul timpului au mai incercat atat diverse metode de slabit cat si programe nutritionale fara rezultat;
  • Celor care isi doresc un stil de viata activ si cresterea masei musculare.

Tocmai de aceea, programele LevelUp se impart in programe de Slabit si Well Being.

Beneficiile programelor salii de fitness LevelUp?

Programele de fitness LevelUp sunt cea mai buna combinatie intre exercitii ce antreneaza si tonifiaza toate grupele musculare si principiile de baza ale unei alimentatii sanatoase si sustenabile pe termen lung. Acestea ajuta la accelerarea procesului de slabire in mod sanatos si eficient. Participantii au parte de sprijin, indrumare si monitorizare permanenta din partea antrenorilor.

Antrenamentele sunt de grup iar distractia, voia buna si rezultatele sunt un MUST. Clientii ajung sa iubeasca miscarea, capata mai multa incredere in ei, se bucura de sport si de forma fizica dobandita.

In functie de tipurile de programe de fitness alese, participantii au acces la seminarii de nutritie in care le sunt explicate de antrenorii LevelUp principiile unei alimentatii corecte, sustenabile, care sa aduca rezultate pe termen lung. Antrenamentele Altfel concepute pentru imbunatatirea posturii, bonusuri de performanta si de fidelitate, coaching motivational si acces la grupuri de Facebook interne unde participantii se pot inspira pentru planul alimentar, sunt alte lucruri la care pot avea acces clientii.