Facebook PageView

Concurs Lifebox

Sub titlul „Mănânci cu LifeBox, te antrenezi cu Level Up și te îmbraci de la 4F”, LifeBox a lansat un concurs in colaborare cu noi, LevelUp. Va lasam sa cititi in continuare descrierea concursului si toate argumentele, daca mai aveti nevoie, pentru o viata sanatoasa:

Să recunoaștem, deja ai uitat toate rezoluțiile pe care ți le-ai fixat la finalul anului trecut. Vestea bună este că sezonul de good looking abia începe, iar tu ai la îndemână cele mai bune metode pentru a da un restart sănătos stilului tău de viață. LifeBox îți lansează provocarea unui healthy week, alături de sala de fitness Level Up și brandul de îmbrăcăminte sport 4F. Dacă îți dorești să vezi rezultate concrete, obținute prin implicare, intră pe pagina de Facebook LifeBox și urmărește postările legate de concursul nostru.

Dă-i tag unui prieten și puteți porni amândoi într-o aventură la capătul căreia vă așteaptă cea mai bună versiune a fiecăruia dintre voi. Poți câștiga o săptămână de meniuri LifeBox la dublu, și câte un abonament Start de la Level Up, cu 12 antrenamente de bază și două antrenamente Altfel. Echipamentul potrivit va fi mai accesibil ca oricând, cu voucherul de 250 de lei pentru echipamentele 4F. Astfel, vei avea parte de toate elementele unei reușite depline. Hrană perfect echilibrată nutrițional, antrenamente asistate de profesioniști în fitness și siguranță în momentele de work out, cu echipamentul optim.

Sala de fitness Level Up este recunoscută pentru antrenamentele de grup, realizate după specificul slăbit & well being. Accesul la programe se face prin intermediul unei consultații specializate, realizate de antrenorii și profesioniștii în nutriție Level Up. În permanență, participanții la programele Level Up au acces la îndrumare și monitorizare permanentă, pentru accelerarea procesului de slăbire în mod sănătos și eficient. Antrenamentele de grup sunt caracterizate de distracție, iar seminariile de nutriție, bonusurile de performanță și sesiunile de coaching motivațional întregesc un pachet redutabil.

De peste 12 ani, brandul de îmbrăcăminte și accesorii sport 4F oferă calitate, tehnologie și un design mereu în tendințe. Produsele sunt potrivite atât pentru antrenament, cât și pentru a fi purtate zi de zi. 4F susține atât sportivi profesioniști, cât și amatorii pasionați de alergare, ciclism, fitness, schi și tenis. Brandul promovează un stil de viață activ și concurența în spiritul fair-play. Echipa din spatele 4F controlează întreg fluxul de producție, de la concepție și până la finisajel. Fie că vorbim de geci, bluze, treninguri, tricouri, încălțăminte, pantaloni, lenjerie termoactivă sau rucsacuri, 4F susține performanța și dorinșa de autodepășire.

 

Regulament: 

Concursul se desfasoara in perioada 20 Februarie – 7 Martie 2018 iar castigatorul va fi extras cu random.org pe data de 8 Martie

Premiile nu pot fi echivalate in bani.

Participantii trebuie sa aiba domiciliu in Bucuresti”

Despre premiile oferite in cadrul acestui concurs:

LevelUp pune la dispozitie 2 abonamente START (de Slabit) timp de 4 saptamani, ce presupun 12 antrenamente de baza a cate 45 de minute, la care se adauga si 2 antrenamente Altfel, dedicate imbunatatirii posturii si mobilitatii, un seminar de nutritie si acces la un grup de Facebook dedicat acestui program.

By | 2018-03-14T03:18:57+02:00 martie 2nd, 2018|Fara Categorie|Comentariile sunt închise pentru Concurs Lifebox