Facebook PageView
Program pentru slabit PRO 2018-04-01T18:18:09+03:00

Program pentru slabit bilunar PRO 8 WK -24+4 A

FACEM PROPAGANDA MISCARII!

 E timpul sa fii din nou in forma. Sus nivelul la buna dispozitie!

Ce ofera?

Pachetul   PRO  consta in oferirea a 2 (doua) seminarii de nutritie  si  24 (douazecisipatru) de sedinte de antrenament de baza la care se vor adauga GRATUIT inca 4 (patru) sedinte  de antrenament ALTFEL. Fiecare  sedinta de antrenament va dura de 45min.

Seminarul de nutritie.

Seminarul de nutritie in baza caruia va fi construita dieta personalizata a fiecarui participant. este oferit inaintea de inceperea efectiva a ciclului de 24 sedinte de antrenament de baza. Deoarece dieta personalizata are un rol esential in succesul programului, respectiv pierderea numarului  dorit de kilograme, prezenta la seminarul de nutritie este o conditie obligatorie pentru accesarea bonusurilor incluse in  pachetul  PRO.

Sedintele antrenamentului de baza

Durata intregului program este de 8 (opt) saptamani consecutive.  Cele 24 (douazecisipatru) de  sedinte vor fi impartite  in mod egal, cate 3 (trei) in fiecare din saptamanile care constituie programul de baza .

 Pentru cei care isi doresc si mai multe sedinte de antrenament….

Promotorii programului ofera, GRATUIT  inca 4 (patru) sedinte de antrenament ALTFEL fata de cele 24 (douazecisipatru)  sedinte  de baza tuturor celor care doresc sa munceasca mai mult in atingerea obiectivelor personale.

Pentru cine?

Programul PRO a fost special gandit pentru a se adresa tuturor persoanelor care doresc ca intr-o perioada foarte  scurta de timp sa scape de kilogramele in exces si care, de –a lungul timpului au mai incercat atat diverse metode de slabire cat si programe nutritionale ,dar ale caror rezulatate nu au produs efectele promise.

Iata de ce, specialistii nostrii au gandit  si pus in practica pentru dumneavoastra cea mai buna combinatie  dintre  un set de exercitii care  va antrena si tonifia  toate grupele musculare  pe de o parte  si principiile de baza ale unei diete sanatoase dar sustenabile pe termen lung, pe de alta parte.

Pretul serviciilor

Pachetul  PRO are un pret de 1.099 RON , inclusiv TVA.Pentru a intra in posesia pachetului PRO clientul va achita  contravaloarea pachetului cu card , cash sau prin ordin de plata.

Bonusuri  acordate

Fiind gandit ca un program care cere atat dezvoltarea unor abilitati fizice precum si intelegerea rolului jucat de o dieta sanatoasa si sustenabila, promotorii Pachetului PRO au gandit si un sistem de bonusare care rasplateste atat performanta obtinuta de dumneavoastra  cat si loialitatea fata de modul de viata  sanatos si dinamic promovat de brandul nostru.

Sunt acordate tuturor clientilor care la sfarsitul programului vor fi reusit sa slabeasca fata de masuratoarea initiala realizata la inceputul programului urmatoarele kilograme:

1) Pentru toti clientii care reusesc sa slabeasca mai mult de >7(sapte) kg –6(sase) sedinte gratuite, cu conditia respectarii  conditiilor mentionate la  sectiunea Conditii de acordare a bonusurilor’’.

2) Pe parcursul desfasurarii programului PRO, firma va acorda trei bonusuri suplimentare primilor trei clienti care au reusit sa slabeasca cel mai mult la terminarea prrogramului.Astfel:

Locul 1- va fi recompensat cu  9 (noua) sedinte gratuite,

Locul 2-  va fi recompensat cu 5 (cinci) sedinte gratuite,

Locul 3- va fi recompensat cu 3 (trei) sedinte gratuite.

La terminarea programului, toti participantii vor primi cate o diploma de participare, indifferent de rezultatele obtinute.

,Bonusurile vor fi acordate cu conditia respectarii  conditiile mentionate la Art 5 ,,Conditii de acordare a bonusurilor’’.

Promotorii programului ofera, GRATUIT  tuturor celor care doresc sa munceasca mai mult in atingerea obiectivelor personale inca  2 (doua) sedinte de antrenament ALTFEL, care se vor adauga astfel celor 24 (douazecisipatru) de sedinte  de baza.

Aceste tipuri de bonusuri spre deosebire de bunusurile de performanta, rasplatesc implicarea dumneavoastra in promovarea unui mod de viata sanatos si dinamic.

Astfel:

Bring a Friend

1) Oferirea a 3 (trei)  sedinte gratuite, pentru semnarea  unui contract de catre o persoana recomandata de dumneavostra, cu conditia respectarii  conditiilor mentionate la  Art 5,,Conditii de acordare a bonusurilor’’.

2) Oferirea a 16 (saisprezece)  sedinte gratuite la care se adauga un cadou surpriza , pentru semnarea  a 5 (cinci) contracte de catre  persoane recomandate de dumneavostra intr-un interval maxim de 4 (saptamani), cu conditia respectarii  conditiilor mentionate la Art 5,, Conditii de acordare a bonusurilor’’.

 Bring your family

1) Pentru aducerea simultana a inca 2(doi) membri ai familiei se acorda 7 (sapte) sedinte gratuite cu conditia respectarii  conditiilor mentionate la  Art 5,,Conditii de acordare a bonusurilor’’.

 2) Pentru aducerea simultana a inca 3(trei) membri ai familiei se acorda 8 (opt) sedinte gratuite cu conditia respectarii  conditiilor mentionate la  Art 5 ,,Conditii de acordare a bonusurilor’’.

.3) Pentru aducerea simultana a mai mult de 3 (trei) membriiai familiei se acorda 10 (zece) sedinte gratuite cu conditia respectarii  conditiilor mentionate la  Art 5 ,,Conditii de acordare a bonusurilor’’.

Conditii de acordare a bonusurilor.

Pentru acordarea bonusurilor de performanta, clientii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

1) Sa participle la toate seminariile de nutritie.

2) Bonusurile de performanta obtinute ca urmare a participarii in oricare din programele de slabit  Soft, Power si Pro  sunt valabile numai pentru  achiztia  unuia dintre programele  Well Being, respectiv Soft si Complete.